вівторок, 4 жовтня 2016 р.

очерк

Зазвичай життя людини прийнято ділити на особисте та суспільне, яке проходить у трудовому колективі. Та тільки як знати, де ця межа, коли робота стає рідною домівкою, а дім – продовженням роботи. Ці слова саме про неї – Поліщук Оксану Петрівну , вчителя початкових класів. Відданість школі, відданість роботі – відмінні риси її характеру.
Перша вчителька. Батьки довіряють їй саме найдорожче, що є в їхньому житті – свої дітей. Саме від неї залежить, як діти будуть навчатися в школі, які взаємовідносини складуться з однолітками, наскільки їх навчання буде для них радісним, успішним і корисним.
Пощастило учням Оксани Петрівни, що на їх шляху зустрівся саме такий учитель, професіонал своєї справи, талановитий педагог, здатний запалити в серцях учнів вогонь пізнання, долучити їх до круговерті цікавого і неповторного шкільного життя. Її уроки цікаві, добре продумані. Вони надають можливість проявити свою індивідуальність  кожній дитині, запалити  в кожній дитині полум’я творчості. Для неї кожна дитина – особистість, єдина і неповторна. Вона вміє знаходити стежку до душі кожного учня. Завжди доброзичлива. Завжди підтримає, щось порадить, допоможе, запалить іскорку доброти та розуміння в очах кожної дитини.
Щоб пробудити інтерес учнів до предмета, вона постійно шукає нові форми і методи навчання. Уроки образотворчого мистецтва в її класі – це феєрверк  емоцій та творчості, позитивної енергії та нових відкриттів.

На уроках учитель придивляється до кожної дитини і виявляє юних письменників і художників, журналістів і музикантів. Оксана Петрівна знаходиться у постійному пошуку: шукає нові методи навчання, розробляє нестандартні уроки, бере участь у різних заходах та конкурсах.

Немає коментарів:

Дописати коментар